הדרך הנכונה להכין ולהאכיל מחמצת ממש כמו מאפייה
הטעם העשיר, ה"בשרניות" הרכה שבתוכו ותחושת השובע שמקנה לחם מחמצת גורם לנו לאהוב אותו כל כך. לחם ייחודי שברגע שטועמים אותו, פשוט אי אפשר לחזור
תיאור:
קרקר פרג- תבינו את הטעם אחרי שתסיימו לאכול
עוגייה מלוחה עם פרג ופרמז'ן. כבר בביס הראשון מרגישים את הקארנצ'יות והמרקם המיוחד.. רק אחרי שמסיימים לאכול, פתאום הטעמים כולם פורצים החוצה. תיהנו!
אופן ההכנה:
בצק פריך מלוח, מעורבב עם פרג, פרמז'ן ותבלינים.
רכיבים:
משקל:
הטעם העשיר, ה"בשרניות" הרכה שבתוכו ותחושת השובע שמקנה לחם מחמצת גורם לנו לאהוב אותו כל כך. לחם ייחודי שברגע שטועמים אותו, פשוט אי אפשר לחזור
ממש כאן בארצנו הקטנה שוכנת לה עיר מדהימה כל כך, מלאה באדריכלות היסטורית מרהיבה, אחת מערי הנמל העתיקות בעולם, הלא היא יפו. מהעת העתיקה ועד