הדרך הנכונה להכין ולהאכיל מחמצת ממש כמו מאפייה
הטעם העשיר, ה"בשרניות" הרכה שבתוכו ותחושת השובע שמקנה לחם מחמצת גורם לנו לאהוב אותו כל כך. לחם ייחודי שברגע שטועמים אותו, פשוט אי אפשר לחזור
תיאור:
בא לכם סביח, רק בלי כל השמן? קחו לכם פוקאצ'ת סביח של מרגוזה!
פוקצ'ת שומשום אפויה בתנור אבן, במריחה נדיבה של טחינה מעולה, סחוג חריף תוצרת מרגוזה, חציל קלוי, ביצה קשה, מלפפון, צנונית ועלי בייבי
אופן ההכנה:
רכיבים:
פוקצ'ת שומשום, טחינה, סחוג, חציל קלוי, ביצה קשה, מלפפון, צנונית, עלי בייבי
משקל:
הטעם העשיר, ה"בשרניות" הרכה שבתוכו ותחושת השובע שמקנה לחם מחמצת גורם לנו לאהוב אותו כל כך. לחם ייחודי שברגע שטועמים אותו, פשוט אי אפשר לחזור
ממש כאן בארצנו הקטנה שוכנת לה עיר מדהימה כל כך, מלאה באדריכלות היסטורית מרהיבה, אחת מערי הנמל העתיקות בעולם, הלא היא יפו. מהעת העתיקה ועד