הדרך הנכונה להכין ולהאכיל מחמצת ממש כמו מאפייה
הטעם העשיר, ה"בשרניות" הרכה שבתוכו ותחושת השובע שמקנה לחם מחמצת גורם לנו לאהוב אותו כל כך. לחם ייחודי שברגע שטועמים אותו, פשוט אי אפשר לחזור
תיאור:
כריך פטה כבשים- קליל וטעים במיוחד
לחם מרובע חצי מלא, עם ממרח פסטו תוצרת מרגוזה, גבינת פטה כבשים, חתיכות פלפל קלוי, עגבנייה וחסה
אופן ההכנה:
רכיבים:
לחם חצי מלא, ממרח פסטו, גבינת פטה כבשים, עגבנייה, פלפל קלוי, חסה
משקל:
הטעם העשיר, ה"בשרניות" הרכה שבתוכו ותחושת השובע שמקנה לחם מחמצת גורם לנו לאהוב אותו כל כך. לחם ייחודי שברגע שטועמים אותו, פשוט אי אפשר לחזור
ממש כאן בארצנו הקטנה שוכנת לה עיר מדהימה כל כך, מלאה באדריכלות היסטורית מרהיבה, אחת מערי הנמל העתיקות בעולם, הלא היא יפו. מהעת העתיקה ועד